Категории

Доставчици

Няма доставчици

category.php?id_category=5

БЕЗЖИЧНИ HD КАМЕРИ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ 2Mpx 1080p FULL HD

БЕЗЖИЧНИ HD КАМЕРИ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ 2Mpx 1080p FULL HD

Повече детайли


110,00 лв

1 продукт на склад

Внимание: Последни продукти в наличност!

6 other products in the same category:

Нова безжична въртяща се камера 2Mpx 1080p Full HD с уникална смарт технология за засичане и проследяване на движещи се обекти, като човек, дете, домашен любимец, превозно средство, крадец и други. Функцията може да се включва/изключва от приложението.

Получавате моментално известие и аларма при засичане на движение или звук. Също така получавате известие, ако камерата бъде изключена от захранването.
Известията могат да се настройват да бъдат получавани в определен интервал от денонощието, като така няма да ви притесняват, когато не са ви нужни. Известията могат да се получават в приложението, e-mail, FTP и други.

Камерата може да се включва и изключва директно от приложението на телефона или да се нагласи да работи само в определен интервал от време, като така няма нужда да сте физичесни до нея за да я включвате/изключвате от контакта.

Завърта се от телефона във всички посоки при което обхвща всичко видимо около нея. Може да се нагласят и запаметяват определени позиции, като така могат да се обходят няколко наблюдавани обекти без излишни движения.

Вграден микрофон и високоговорител за двупосочна комуникация.
Алармена сирена при засичане на звук или движение която може да се включва/изключва от приложението.

Нощно виждане около 10 метра при пълна тъмнина, чрез IR диоди, които се включват ръчно или автоматично, когато е тъмно/мрачно.

Има слот за карта памет (microSD) до 64Gb за запис на видео около 20 дни, което може да се преглежда директно от приложението на телефона, като по този начин няма нужда от изваждане на картата памет. Когато паметта се запълни автоматично се изтрива най-стария запис и се записва новия. Картата памет не е включена в комплекта.


Работи с приложението YCC365 за Android и iOS.
Свързва се безжично от приложението с няколко лесни стъпки към рутера чрез WiFi и може да се наблюдава от всяка точка на света. В приложението могат да се наблюдават едновременно до 4 камери в един прозорец. Добавените камери могат да бъдат повече от 4.

Освен това най-хубавото е че може да се управлява от всеки интернет браузър на компютъра без да ти е нужно да знаеш IP адреси портове и т.н. само отваряш www.eyeplusiot.com влизаш с регистрацията си и гледаш, настройваш и управляваш камерата от разстояние без значение на кой континент си.

Камерата поддържа облачна услуга за съхраненеие на видео записи и аларми, като по този начин дори и да се открадне камерата или картата памет информацията остава в облака и може да се преглежда директно от приложението. Услугата е платена.

• 2Mpx 1080p Full HD

Комплекта включва:
• Камера (бяла или черна)
• Захранващ адаптер с европейски стандарт
• Захранващ кабел 1 метър
• Инструкции на английски за инсталиране и употреба

Количка  

Няма продукти

Изпращане 0,00 лв
Крайно 0,00 лв

Край

category.php?id_category=5