Категории

Доставчици

Няма доставчици

category.php?id_category=5

NEW SCANIA VCI 3 SDP3

Устройството е предназначено за обслужване на камиони, автобуси и други тежкотоварни превозни средства, които произвежда SCANIA

Повече детайли


1 100,00 лв

1 продукт на склад

Внимание: Последни продукти в наличност!

10 other products in the same category:

Устройството е предназначено за обслужване на камиони, автобуси и други тежкотоварни превозни средства, които произвежда SCANIA. Интерфейса работи в комбинация със софтуер SDP3.СЪВМЕСТИМ С WINDOWS 7 32bit .
Главната особеност на Scania VCI 3 - Работа чрез високоскоростна Wi-Fi връзка. Също така в устройството има USB порт. СЪВМЕСТИМ С WINDOWS  7  32bit
Устройството е с по дебелите и по меки и гъвкави кабели както и протектор на USB порта , което е по качественото изпълнение. Произведено е за германския пазар.

ПОДДЪРЖА АВТОМОБИЛИ ПРОИЗВОДСТВО СЛЕД 2004г. 
Удобства:
WLAN версия 802.11b / Encryption протоколи: WPA2 / WPA / WEP128 / WEP64USB 2.0 (съвместим с USB 1.1)Лек алуминиев корпус със защита IP67Полиуретанови кабели за екстремни условия.Работно напрежение CAN BUS (7 - 40V DC)


Комплекта включва:

  • сканер VCI 3
  • CD диск с SDP3 Development. Позволява диагностика , триене на грешки , четене на живи данни и други на ниво Development. Не позволява промяна на фабрични параметри и други на ниво Developer. 
  • За   ъпдейт  на  по  нов   софтуер  -  120лв.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ: ПЪРВО СЕ ВКЛЮЧВА ИНТЕРФЕЙСА КЪМ USB НА КОМПЮТЪРА И ПОСЛЕ КЪМ ДИАГНОСТИЧНИЯТ КУПЛУНГ НА АВТОМОБИЛА. ИЗКЛЮЧВАНЕТО Е В ОБРАТЕН РЕД.

При повреди произлезли от неправилното включване на апаратурата към автомобила не носим отговорност и гаранцията отпада.

УСТРОЙСТВОТО СЕ ПРЕДЛАГА С 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ
  •  


Количка  

Няма продукти

Изпращане 0,00 лв
Крайно 0,00 лв

Край

category.php?id_category=5