Категории

Доставчици

Няма доставчици

category.php?id_category=5

BOSCH - СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ

BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели

Повече детайли


74,00 лв

1 продукт на склад

Внимание: Последни продукти в наличност!

15 other products in the same category:

BOSCH - Системи за управление на дизелови двигатели
на български език.

Разработките на „Бош" в сферата на дизеловите двигатели - като например системата комьн рейл и помпа-дюза системите за горивно впръскване под високо налягане - са един от фактори за бума на дизеловите автомобили в света през последните петнадесет години. Тези системи правят дизеловия двигател по-икономичен, по-мощен, по-тих  и с по-ниски емисии изгорели газове. Системи за управление на дизелови двигатели съдържа информация за системите за впръскване на дизелово гориво и дава пояснение върху електронните системи за управление на двигателите използващи дизел. Голямо значение е отдадено върху системите за управление на отработените газове и за минимизиране на вредните емисии (например филтри за твърди частици и катализатори). Изобразени са множество подробни чертежи и илюстрации.

Вътре можете да намерите:
История на дизеловия двигател - Основни принципи на дизеловия двигател и впръскване на дизеловото гориво - Система за управление пълненото на цилиндъра - Дизелови системи за впръскване на гориво: редови гориво-нагнетателни помпи, разпределителни гориво-нагнетателни помпи, индивидуални гориво-нагнетателни помпи, система с индивидуални помпи (UPS), система помпа-дюза (UIS), комън рейл - Дизелова електронна система за управление (EDC) - Емисии отработени газове: законодателство за контрол на вредните емисии - Датчици - Диагностика на повреди, самодиагностика по време на работа (бордова диагностика).

Тази книга е създадена специално за да допълни уменията и знанията на:
• Сервизни специалисти, които водят теоретични и практически курсове за обучение
• Механици и специалисти, които работят в сервизи
• Преподаватели в специализирани технически училища
• Преподаватели и студенти в технически университети

„Бош" е най-големият доставчик на резервни части и оборудване за автомобилите по света. Разработките Иновациите на "Бош" са допринасяли и продължават да допринасят за развиване на автомобилната индустрия. Доказателство за ключовата технологична роля на компанията са и подадените патенти в сферата на автомобилостроенето, които са най-много в Германия, Европейското патентно ведомство и САЩ.

 

КНИГАТА  Е  504  СТРАНИЦИ.