Категории

Доставчици

Няма доставчици

category.php?id_category=5

СИСТЕМА ЗА ДИАГНОСТИКА - VAS 5054A (ODIS, UDS, OKI)

Система за диагностика - VAS 5054A (ODIS, UDS, OKI) 

ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА ЗА VW,AUDI,SEAT,SKODA,BENTLLY.

Повече детайли


350,00 лв

1 продукт на склад

Внимание: Последни продукти в наличност!

29 other products in the same category:

 

 

Кодочетеца “VAS5054A” е фирмен кодочетец предназначен за диагностика на  всички леки автомобили, джипове и автомобили със специално предназначение на Volkswagen Group. Автодиагностичния скенер “VAS5054A” се свързва посредством безжична връзка с контролерите на колите. Никакви кабели не са необходими при използването му. Разстоянието за безжична комуникация е около 5 до 10 метра, в зависимост от условията и от типа на Bluetooth адаптера който е на компютъра.
Комплекта е функционално идентичен с приборите от серията VAS-5051, VAS-5052 и позволява да се изпълняват всички специални функции в пълен обем, освен функциите които изискват свързване със сървъра на VAG.

Всеки път, когато се изгражда връзката, програмното осигуряване в кодочетеца VAS5054A се синхронизира с версията на програмата която е инсталирана на PC. По този начин интерфейса VAS5054A автоматично се адаптира към всички нови възможности, които се появяват при нова версия на програмата която се намира на компютъра.


Основни преимущества на комплекта 
VAS5054A в сравнение с другите кодочетци които работят със автомобилите от VAG групата:


Режим „Висша диагностика”, който значително опростява намирането на дефектите, както и изпълнението на сервизните функции;
Наличие на пълна вградена справочна база данни за колите производство след 1998г по разшифроване на групите параметри съдържащи данни от датчиците в реално време, това не се среща при нито една друга VAG диагностична техника;

Единственият недостатък на този кодочетец е отсъствието на разшифроване на групите с параметри и отсъствие на специални функции на по-старите автомобили, които са произведени преди 1998г – за тези коли е нужно да се прави справка в базата с данни “Win ELSA”.

 

ИЗИСКВАНИЯ:

Стационарен компютър или лаптоп – IBM  или  DELL -  най  подходящи.
Операционна система Windows XP SP2/SP3;
Свободно място на твърдия диск 3 GB;
Наличен Bluetooth интерфейс, който поддържа последователен Bluetooth порт - Serial Port Profile (SPP);
Налично DVD устройство;

Комплекта включва:

Интерфейс VAS-5054A с OBD-II конектор

Кабел USB.

Софтуер и документация

Bluetooth USB адаптер

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ: ПЪРВО СЕ ВКЛЮЧВА ИНТЕРФЕЙСА КЪМ USB НА КОМПЮТЪРА И ПОСЛЕ КЪМ ЗАХРАНВАЩАТА БУКСА НА АВТОМОБИЛА. ИЗКЛЮЧВАНЕТО Е В ОБРАТЕН РЕД.